Avisabonnementer

Få avisen leveret i udlandet: Tegn et avisabonnement

Hvad gør man, hvis man bor i udlandet og godt kunne tænke sig et avisabonnement på en dansk avis? Fortvivl ikke, for det kan faktisk godt lade sig gøre.

Der er flere muligheder for at få leveret avisen på din adresse i udlandet. De fleste aviser tilbyder at sende avisen, mod du selv betaler de ekstra portoomkostninger. Det gælder uanset, om du bor i Spanien, Italien, Portugal eller et andet sted uden for Europa.
Dette kan dog godt blive en dyr affære i det lange løb, så de fleste aviser tilbyder også et online avisabonnement. På den måde kan du læse avisen på nettet uanset, hvor du er henne i verden.Hvis du er interesseret i at høre, hvordan du får leveret din ynglings avis til udlandet, så kan du læse meget mere på de forskellige avis hjemmesider. Men jeg anbefalder klart at få et online avisabonnement, så kan du altid læse den nyeste avis i hele verden.

Dette gælder også, hvis du er på en længere ferie eller udstationering i udlandet.


Om 'Få avisen leveret i udlandet: Tegn et avisabonnement' #56
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement