Avisabonnementer

Kristeligt Dagblad | Gratis i 4 uger - Find abonnement tilbud

Få Kristligt Dagblad GRATIS i 4 uger. Klik her.
Kristeligt Dagblad er en dansk religiøs avis, som udkommer mandag til lørdag. Avisen sælges hovedsageligt i abonnementer, men der sælges også få aviser i løssalg. Kristeligt Dagblad udkommer i ca. 26.000 eksemplarer, men fredagsudgaven udkommer i omkring 45.000 eksemplarer.

Historien bag Kristeligt Dagblad
Historien omkring Kristeligt Dagblad er gammel, idet avisen udkom første gang i 1896. Baggrunden for avisens grundlæggelse stammer fra 1893, hvor knap 50 fiskere omkom i en drukneulykke. Pastor Moe holdt begravelsesprædiken for de omkomne, og det var i flere journalisters øjne af en så voldsom karakter, at det skabte større debatindlæg og kritisable artikler i bl.a. Politikken, Berlingske Tidende og Dagens Nyheder. Aviserne mente, at pastoren havde sagt, at ulykken skete pga. Guds straf til fiskerne. Pastor Moe var medlem af Indre Mission, og han følte sig misforstået og uretfærdig behandlet, og han mente derfor, at der var behov for en kristelig avis. På denne baggrund begyndte arbejdet med etableringen af Kristeligt Dagblad, og det første eksemplar kom på gaden d. 1. oktober 1896.

I løbet af de første ca. 50 år af Kristeligt Dagblads levetid, var avisen en del af Indre Mission, men dette ophørte, og avisen var senere hen ejet af Kristeligt Dagblads Fond, Chr. Augustinus Fabrikker og Berlingske Media. Gennem avisens levetid har den oplevet mange økonomiske op og ned ture, og i 1995 var avisen tæt på at gå konkurs. Efter en intensiv markedsføringsstrategi og en meget stor satsning på tro, etik og eksistens, blev Kristeligt Dagblad i løbet af årene 2001-2006 Danmarks mest voksende avis. I juni 2008 solgte Berlingske Media sine aktier i avisen, og har derfor ikke længere en del af Kristeligt Dagblad. Dog ejes Kristeligt Dagblad af mere end 3000 aktionærer, som både er førnævnte Kristeligt Dagblads Fond og Chr. Augustinus Fabrikker, men en stor del af aktionærerne er også avisen læsere.

Avisen om livets støre spørgsmål
Den dag i dag er formålet med Kristeligt Dagblad at være Danmarks førende avis på områderne inden for kirkelige, religiøse, etiske, sociale og eksistentielle. Det formår avisen ved at udgive den i en kristen ånd, som er uafhængig af politiske partier samt kirkelige organisationer og bevægelser. Kristeligt Dagblad er også udgivet på evangelisk-luthersk grund med den økonomiske åbenhed om at orientere om religiøse begivenheder i Danmark, men også i udlandet. Avisen bestræber sig også på, at markere dens holdning til aktuelle spørgsmål på en alsidigt og objektiv nyhedsformidling som muligt.

Kristeligt Dagblad er den avis i Danmark, som skriver mest om tro, etik og eksistens. Avisen formidler artikler om livsindhold og dermed ikke livsstil, som så mange andre blade og aviser gør. Kristeligt Dagblad går dybden med artiklerne, og avisen gør meget ud af at skrive om livets store spørgsmål ved bl.a. at fortælle om baggrunden for de forskellige nyheder. Foruden de førnævnte emneområder skriver Kristeligt Dagblad også om liv og sjæl med fokus på personlige fortællinger om menneskelivets helt store grundlæggende aspekter. Herudover er det muligt at læse om familielivet, hvor der bliver skrevet om de relationer, som er mellem mor, far og børn. Flere af disse artikler bliver skrevet ud fra meget indgående og dybdegående interviews og/eller baggrundsartikler.

Kristeligt Dagblad helt gratis i 4 uger

Det er jo et tilbud der er svært at sige nej til. 4 uger gratis hjem i din postkasse og det stopper automatisk efter de 4 uger. Du får dermed muligheden for at danne dig et indtryk af avisen og om det er noget for dig.

Find tilbuddet i toppen af siden her.


Om 'Kristeligt Dagblad | Gratis i 4 uger - Find abonnement tilbud' #94
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement