Avisabonnementer

Cover - Spar penge og benyt et intro tilbud på magasinet Cover

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Cover er det førende modemagasin, der både henvender sig til mænd og kvinder, som går meget op i stil og mode. Foruden stil og mode omhandler Cover også forskellige artikler og reportager om livsstil. Cover bliver udgivet af forlaget Malling Publications.

Redaktionen bag magasinet Cover har gennem en årrække været med til at lave interviews af en lang række kendte kunstnere inden for brancher som f.eks. musik, film, ballet og meget mere. Cover har også flere gange været med til at lave forskellige særarrangementer ved den danske modeuge Copenhagen Fashion Week.

Er du mand eller kvinde med interesse for livsstil og især mode, så vil et abonnement på magasinet Cover være lige noget for dig. Kig til højre og find et godt tilbud, hvor du har mulighed for at spare en del penge.


Om 'Cover - Spar penge og benyt et intro tilbud på magasinet Cover' #293
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement