Avisabonnementer

B.T. - Spar mange penge, og tegn et avisabonnement på B.T.

Få BT hver dag i 3 mdr. for KUN 199 kr./md. SPAR 1.002 kr Klik her.
B.T. blev grundlagt i 1915. Det gør avisen til en relativt ung avis set i forhold til Jyllands Posten og Berlingske Tidende. B.T. har et dagligt oplag på cirka 80.000 aviser og udgives både i hverdagene og weekenderne.

B.T. adskiller sig også grundlæggende i forhold til Jyllands Posten og Berlingske Tidende indholsmæssgt. I B.T. er der lagt vægt på nyheder, sport, forbrug, sundhed og kvinder, hvor Jyllands Posten og Berlingske tidende har mere vægt på erhverv, kultur, politik. B.Ts nærmeste konkurrent er Ekstra Bladet.

Du kan købe B.T. i de fleste kiosker og supermarkeder, men du kan også tegne et avisabonnement på B.T. og på den måde spare mange penge. Ved at tegne et avisabonnement får du hver dag avisen leveret direkte til døren.

Se vores gode tilbud på avisabonnementer herunder.BT er en af formiddagsaviserne som altid har gode tillæg om sport, biler osv. De sidste par år har BT som alle andre aviser haft det svært, da flere og flere vælger at læse deres nyheder på nettet. Men der er nu ikke noget som at læse sin avis i papirform. Lige præcis papirformen har vi et godt tilbud på her. Altid et BT avisabonnement tilbud.


Hvad gør BT for at overleve.

Avisen branchen har det svært, det ved alle. Men de kæmper videre. Jeg har her kigget på hvad BT gør for at tjene penge og få flere læsere.

- Gode tilbud på BT avisabonnement.
- Online betalingsdel af BT´s hjemmeside
- Reklamer både online og i selve avisen.
- Tilbud samme med f.eks. Bageren : Køb 10 rundstykker og få BT med.


De gør sikkert mere end dette, men det er noget af det jeg kunne finde om B.T.

God fornøjelse med din BT.


Om 'B.T. - Spar mange penge, og tegn et avisabonnement på B.T.' #52
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement