Avisabonnementer

Erhvervsbladet: Tegn et abonnement tilbud på Erhvervsbladet her!

Erhvervsbladet er en avis, som skriver om erhvervslivet i Danmark. Avisen blev grundlagt i 1964 af Bertel Bernhard med det formål at inspirere danske virksomheder samt at give disse inspiration. Grundlæggeren blev mødt med meget kritik fra branchen, da de ikke troede på Bertel Bernhards idé. Det holdt ham ikke tilbage, så han tog et lån i banken, så han kunne stifte sin avis. Bertel Bernhard var politisk på den borgerlige side, og han mente, at et markedsøkonomisk system, som var baseret på privat ejendomsret, var den bedste måde at fremme velfærd og vækst i samfundet. Det var denne politiske holdning, som gav ham succes med Erhvervsbladet, da avisen gik til kamp for bl.a. at afskaffe formueskatten.

Den erhvervsorienterede avis udkommer mandag til fredag og sælges i løssalg og som abonnement. Da avisen kom på markedet, udkom den kun en gang om måneden og senere hen en gang om ugen. Siden 1974 er Erhvervsbladet kommet alle ugens hverdage. Grundlæggeren Bertel Bernhard var direktør for Erhvervsbladet frem til 1998, hvor ejerskabet blev videreført til sønnen Ole Bernhard. Siden år 2003 har Erhvervsbladet været ejet af Berlingske Media. Berlingske Media er en dansk medievirksomhed, der helt eller delvist ejer flere danske internetsider, lokalradiostationer og aviser, og den blev grundlagt i 1950, som et moderselskab i Berlingske-koncernen. Gennem hele Erhvervsbladets historie er avisen blevet drevet som en moderne virksomhed, og det er med stor respekt for grundlæggeren Bertel Bernhard.

Målgruppe og indhold
Erhvervsbladet har artikler og historier om de danske og mellemstore virksomheder. Avisen er med til at skabe overblik og indsigt i det danske erhvervsliv ved hjælp af inspiration til de danske virksomheder. Erhvervsbladets målgruppe er derfor ledere og medarbejdere i de mindre og mellemstore virksomheder i Danmark. Avisen bidrager dagligt med en stor viden og en masse værkstøjer, som virksomhederne i Danmark kan bruge i forbindelse med driften af deres virksomheder. Der kan læses artikler om alt fra salg, logistik, markedsføring og produktion, og der findes også sider, hvor det er muligt at finde nye medarbejdere eller en ny arbejdsplads. Erhvervsbladet lægger også vægt på at komme ud med den nyeste udvikling inden for forskellige brancher for dermed at komme med den inspiration, som skal bruges for at lede en virksomhed i dagens Danmark. Da det er virksomhederne, Erhvervsbladet henvender sig til, bliver der hele tiden taget hensyn til disse, så avisens indhold er tilpasset virksomhedernes generelle behov.
Om 'Erhvervsbladet: Tegn et abonnement tilbud på Erhvervsbladet her!' #92
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement