Avisabonnementer

Læs om online avisabonnementer og e-aviser. Hvad er fremtiden?

Et online avisabonnement betyder, at du køber dig adgang til en elektronisk version af avisen. Du får den således ikke leveret en trykt kopi, men logger typisk ind på en hjemmeside.

I Danmark er online avisabonnementer ikke særlig udbredt, og Foreningen for Danske Internet Medier skønner der kun er omkring 3,5%, der har købt et online avisabonnement. Mange foretrækker altså at have en trykt kopi af avisen i stedet for at læse den fra en computerskærm.Hvis du er interesseret i at tegne et online avisabonnement, så kontakt den ønskede avis. De vil helt sikkert kunne fortælle de om de muligheder, de har. Fordelen er, at du ikke er afhængig af postbudet/avisdrengen, og du skåner samtidig miljøet.

Jeg har fundet et eksempel på online avis fra Jyllands Posten (bedre kendt som en e-avis). For at klikke ind på de enkelte artikler, skal du dog købe dig adgang.

Update 2018:

I dag er online aviser noget de fleste bruger og det meste er 100% gratis. Der kommer dog mere og mere indhold som kun er for dem der betaler.


Om 'Læs om online avisabonnementer og e-aviser. Hvad er fremtiden?' #11
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement