Avisabonnementer

Windows Magasinet - Find et tilbud på Windows Magasinet her.

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Windows Magasinet er det perfekte computermagasin til dig, som ønsker at læse mere om Windows samt at få de bedste tip til f.eks. Windows XP, Vista og det nye Windows 7. Windows Magasinet bliver udgivet af det samme forlag, som også udgiver computer magasinerne Datatid og Alt om Data. Magasinet bliver udgivet på dansk og udkommer hver anden måned.

I Windows Magasinet får du på en nem og overskuelig måde formidlet relevant information om Windows´ forskellige styresystemer, så du nemmere kan lære at bruge Windows XP, Vista og Windows 7. Du kan også læse om forskellige emner inde for bl.a. musik, video, billedhandling, systemværktøjer, sikkerhed eller om, hvordan du bedst muligt kan sikre en bedre redning af tabte data.

Vil du afprøve Windows Magasinet, så klik dig ind på bladkiosken og find et abonnement tilbud.


Om 'Windows Magasinet - Find et tilbud på Windows Magasinet her.' #241
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement