Avisabonnementer

Tilbud på Wendy. Find et billigt abonnement tilbud på Wendy her.

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Wendy er hestemagasinet til heste interesserede piger/større børn. I bladet kan du læse forskellige historier om piger, som interesserer sig meget for heste. Det første Wendy blad blev udgivet i Danmark under navnet Penny i 1983, men senere hen er bladet også begyndt at udkomme i Norge, Sverige, Holland og Tyskland. I både Danmark, Norge og Sverige udkommer Wendy hver anden uge, men i Tyskland bliver bladet udgivet hver eneste uge.

Når Wendy bladet bliver lavet, får redaktionen sine idéer fra forskellige personer i bl.a. Skotland, hvor der er ansat specialister i tegneserier. En gang om ugen mødes disse personer, hvor deres idéer bliver sat sammen. Det tager knap 2 måneder at få lavet et nummer af Wendy, så der bliver derfor lagt en masse energi i at få lavet godt blad til dig, som er heste interesseret.

Bladkiosken har lige nu flere rigtig gode abonnement tilbud på Wendy.


Om 'Tilbud på Wendy. Find et billigt abonnement tilbud på Wendy her.' #242
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).




Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement