Avisabonnementer

Weekend Avisen: Find information om Weekend Avisen her

Weekend Avisen er en af de lidt ældre danske aviser, da den er en efterkommer af Kjøbenhavnske Danske Post-Tidender fra 1749. Dengang var avisen et eftermiddagsblad, som udkom to gange om ugen, men fra 1831 udkom avisen på alle ugens hverdage. Weekend Avisen er ejet af Berlingske Media, og avisen hed frem til 1971 Berlingske Aftenavis. Siden 1969 har avisen båret præg af længere artikler med fordybelser i forbindelse med dækning af aktuelle historier inden for bl.a. kultur og litteratur. Postvæsnet valgte i 1979 at afskaffe postomdelingen om eftermiddagen, hvilket fik den betydning, at aviser heller ikke udkom om eftermiddagen. Derfor valgte ledelsen hos Weekend Avisen at gøre den til en ugeavis.

Avisen skriver om de historier og nyheder, danskerne allerede kender, men avisen sætter flere perspektiver og synspunkter på de ting, som sker i Danmark. Dog prioriteres de internationale nyheder også meget højt i Weekend Avisen ligesom bøger, sprog, kulturelle begivenheder og ny forskning er områder, som der kan læses om i avisen. Weekend Avisen udkommer i hele Danmark, og avisen har også dansksprogede læsere i over 140 lande fordelt i hele verden.

Weekend Avisen har fire sektioner, og der bliver kun skrevet om de emner, som redaktionen finder interessant. Det er derfor muligt for journalisterne at give artiklerne et særpræg, som gør det endnu mere interessant for læserne. I avisen kan man finde en sektion om samfund, der omhandler diverse politiske og samfundsmæssige begivenheder og historier i Danmark og resten af verden. Den kulturelle sektion har artikler om diverse kulturelle arrangementer og historier set i et internationalt perspektiv med anmeldelse. I sektionen om bøger kan læserne læse om e nyeste og mest interessante nyheder inden for skøn- og faglitteratur både på dansk, men også på udenlandsk. Den sidste sektion man kan finde i Weekend Avisen er sektionen Idéer. Dette er Danmarks eneste avissektion med en seriøs og bred dækning af de nyeste idéer inden for bl.a. forskning.


Om 'Weekend Avisen: Find information om Weekend Avisen her' #96
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement