Avisabonnementer

Tilbud på magasinet Vi Med hund - God abonnement tilbud

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Vi med hund er et livsstilsmagasin, som henvender sig til den hundeglade dansker. Magasinet bliver udgivet af JSL PUBLICATIONS A/S i samarbejde med bladet Hund & Træning. Vi med hund læses hver måned af mere end 150.000 læsere, hvilket gør bladet til Danmarks største og mest læste magasin om hunde.Bladet Vi med hund er til den hundejeer, som interessere sig meget for sin hund og som vil have inspiration til at give hunden det bedst mulige. Ønsker man at læse mere om hundetræning, skal man læse bladet Hund & Træning, da dette blad indeholder masser af god læsning om hundetrælning samt faglig viden om hundes adfærd på et professionelt plan.

Altid mange flere gode tilbud på magasinet vi med hund.


Om 'Tilbud på magasinet Vi Med hund - God abonnement tilbud' #118
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement