Avisabonnementer

Urban: Find information om gratisavisen Urban her

URBAN er en af de mest læste gratisaviser i Danmark. Den udkom første gang d. 24. september 2001, og avisen udgives af Berlingske Media. Som andre gratisaviser udgives URBAN også i de større byer i Danmark bl.a. i busser, v ed vejrkryds og på biblioteker. URBAN har hovedredaktion i København, men avisen har også tilknyttet journalister fra Århus Stiftstidendes redaktion. For at gøre avisens indhold mest relevant for danskerne, udgives URBAN i to versioner, hvor den ene henvender sig til den østlige del af Danmark, og den anden henvender sig til den vestlige del af landet.

Markedet for gratisaviser
På markedet for gratisaviser har det hele tiden være skarp konkurrence, hvilket også fik konsekvenser for URBAN. Derfor valgte ledelsen i 2008 at lancere avisen på ny med et nyt koncept. Det er URBAN´s målsætning at være den mest foretrukne avis blandt den yngre del af befolkningen i byerne. På det grundlag ville ledelsen lave en ny, anderledes og friskere udgave af URBAN. Berlingske Media begyndte at satse mere på at være godt involveret i bylivet ved at være mere direkte og dermed involvere læserne noget mere. URBAN fik flere artikler, som fokuserer på mennesker, og Berlingske Media begyndte også at inddrage sin stærke ekspertise fra andre samarbejdspartnere. Nyheder om sport, underholdning ind- og udland kom derfor i stigende grad fra B.T´s og Berlingske Tidendes redaktioner.

Disse nye tiltag blev en succes for URBAN, for ifølge en tilfredsundersøgelse lavet af Jubii samme år, som de nye tiltag, viste det klart, at URBAN vandt afstemningen om danskernes mest fortrukne gratisavis. Som det sidste nye har URBAN lanceret et blogunivers på internettet. Her har læserne mulighed for at skrive og diskutere diverse indlæg, og hver dag vælger URBAN´s redaktion to blogindlæg ud og trykker dem i avisen.


Om 'Urban: Find information om gratisavisen Urban her' #98
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement