Avisabonnementer

Undgå telefonsælgere: Sig nej til telefonsælgerne - læs hvordan

Er du træt af at blive forstyrret af irriterende telefonsælgere, som lige ringer for at gøre dig opmærksom på, at de har et rigtig godt tilbud på et avisabonnement eller noget muligt andet? Nogle gange vil de endda forære en avis, og andre gange kan du få en gratis gave, hvis du tegner et avisabonnementet her nu. Tilbudet er som sådan godt nok, men det er ikke sikkert, man gider læse den avis, de tilbyder. Hvis man ikke er interesseret, så er det fuldstændig ligegyldigt, hvor billigt man kan få det.
Vores dårlige erfaringer med ivrige avisabonnement sælgere gjorde, at vi startede avisabonnement-tilbud.dk. Tilbudene på avisabonnement-tilbud.dk er de samme som telefonsælgerne tilbyder. Den eneste forskel er, at du her kan klikke dig rundt stille og roligt og beslutte dig for for, hvilke tilbud du vil gøre brug af. Det synes vi er en kæmpe fordel i forhold til at skulle tage stilling til, om man eksempelvis vil have 1 månedes abonnement på B.t. for 98 kr. kl 20:00 fredag aften, mens Forbrydelsen på DR1 er i sin mest spændende fase. Med denne side prøver vi altså at ramme de forbrugere, som kunne være interesseret i vores tilbud i stedet for at forstyrre de forbrugere, som ikke er interesseret.

Den aller bedste løsning er altså at lade være med gøre brug af telefonsælgernes tilbud. Brug internettet når du skal finde et gode tilbud på avisabonnementer, ligesom du sikkert allerede benytter internettet til at finde priser på andre ting. Det vil gøre det mindre attraktivt for bladhusene at sælge deres abonnementer igennem telefonsælgere, og omvendt gøre det mere interessant at sælge avisabonnementer igennem vores website. Med tiden kan vi tilbyde endnu flere tilbud på avisabonnementer, og tilbudene vil være endnu bedre.

Nu til den lidt konkrete rådgivning, da vi nok alligevel ikke slipper af med telefonsælgerne fra den den ene dag til den anden. Det du skal gøre, for at undgå telefonsælgerne er at komme på robinsonlisten. Robinsonlisten er en liste som sendes ud hver 3 måned til alle virksomheder, der abonnerer på den. Står dit navn på robinsonlisten, så må virksomhederne ikke sende adresserede reklamer,eller ringe uopfordret til dig.
Du skal blot kontakte Borgerservice eller Folkeregisteret i din kommune for at blive registeret. Registreringen er personlig, og det betyder, at hver enkelt person i husstande skal tilmeldes. Det er gratis at blive registeret på robinsonlisten, og du kan også blive afregisteret igen.

Du skal i øvrigt også være opmærksom på, at selvom du står på robinsonlisten, så undgår du ikke husstandsomdelte reklamer. Der skal du stadigvæk have fat i et "Nej tak til reklamer" skilt.


Sig nej til telefonsælgere!


Om 'Undgå telefonsælgere: Sig nej til telefonsælgerne - læs hvordan' #53
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement