Avisabonnementer

Tilbud på PC-Planet | Find billigt abonnement tilbud på PC-Planet!

PC Planet udgives desværre ikke mere. Tag eventuelt et kig på magasinet Datatid.

Er et dansk computermagasin med et bredt indhold. Du bliver holdt opdateret med det seneste inden for computer og IT branchen. PC-Planet udgives af Egmont, der er en af Skandinaviens førende mediekoncerner. Magasinet indeholder bl.a. spilanmeldelser, tips og tricks samt en internet sektion.

Der bliver lavet uafhængige anmeldelser af hardware og de nyeste programmer. Du får gode råd til, hvordan du optimere din pc bedst muligt. Til PC-planet udkommer også en DVD med forskellige programmer og spildemoer.

Du finder


Om 'Tilbud på PC-Planet | Find billigt abonnement tilbud på PC-Planet!' #222
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement