Avisabonnementer

Opsig dit avisabonnement rigtigt, og undgå fremtidige problemer

Er du i den situation, at du gerne vil opsige dit avisabonnement, bør du læse det her. Du kan i øvrigt med fordel bruge samme metode, hvis du har meldt dig ind i andre former for bog-, film-, eller musikklubber, hvor du løbende får vare leveret.

For det første, er du bundet af den aftale, som du har indgået med udbyderen. Det kan betyde, at du har bundet dig for en bestemt periode, eller har købt et bestemt antal vare. Alt det står abonnementsbetingelser.

For det andet skal du altid lave en skriftlig opsigelse. Også selvom firmaet acceptere telefonisk opsigelser. Opsig derfor altid skriftligt. Det er heller ikke nok bare at stoppe med at betale dine regninger. På opsigelsen behøver du blot at skrive, hvem du er, hvad du vil opsige, samt fra hvilken dato. Husk der kan være et opsigelsesvarsel, som du skal overholde.

En tredje ting du skal være opmærksom på er, at når du har sendt brevet på posthuset, er det en god idé at bede om en kvittering på det sendte brev. Det koster dog 20 kr. ekstra, men du kan undgå mange eventuelle uventede problemer. Behold i øvrigt en kopi af brevet, som du sendte. På den måde har du skriftlig dokumation for dit opsagte avisabonnement. Du skal nemlig være opmærksom på, at det er dig, som bærer hele bevisbyrden. Du skal til enhver tid kunne bevise, at du har opsagt dit avisabonnement.

Hvis avisen bliver ved med at dukke op, efter du har opsagt dit abonnement, skal du kontakte firmaet med det samme og meddele fejlen. På den måde forhindre du en lang kamp om, hvem der skylder hvad. Bliver firmaet ved med at sende varer efter, du har udmeldt dig i overensstemmelse med reglerne, er det ikke dit ansvar at sende dem tilbage.

Når du har fået meldt dig ud af dit gamle avisabonnement, så kunne du måske blive fristet af vores artikel om "Gode tilbud på avisabonnementer". Det er i hvert fald et hurtigt kig hver.


Om 'Opsig dit avisabonnement rigtigt, og undgå fremtidige problemer' #10
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 599 kr. - 599 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement