Avisabonnementer

Oliva | Tegn abonnement på magasinet Oliva - Tilbud på Oliva!

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Olivia er bladet til store piger i alderen 8 til 12 år. Bladet henvender sig til alle piger i denne aldersgruppe, der har interesse for bl.a. mode, musik, kage- og madopskrifter, veninder, kæledyr, sladder om de kendte samt en hel masse andre sjove og spændende emner. Blandet indeholder desuden også forskellige læserbreve, quizzer og konkurrencer, frisørtips, tegneserie samt en sektion, der giver dig mulighed for at få pennevenner.

Olivia er et aktivt blad, som udkommer hver tredje uge på 68 spændende sider. De fleste af Olivia bladene indeholder en lille gave f.eks. i form af lipgloss, en lille tasker osv. Da Olivia er et aktivt blad, betyder det, at læserne i høj grad har mulighed for at være med i modeserien og på forsiden.

Hvis du er vil se aktuelle abonnement tilbud på Oliva, så kig i boksen til højre.


Om 'Oliva | Tegn abonnement på magasinet Oliva - Tilbud på Oliva!' #236
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement