Avisabonnementer

Nordjyske Stiftstidende: Regional avis fra Nordjylland

Nordjyske Stiftstidende af en regional avis, som udgives i Nordjyllands hovedstad Aalborg. Historien bag avisen er meget gammel og overgås kun af Berlingske Tidende. Tilbage i starten af januar 1767 udkom ugebladet ”Nyttige og fornøyelige jydske Efterretninger” i Aalborg. Det blev starten på historien om Nordjyske Stiftstidende. Det var fire præster, som stod bag grundlæggelsen af avisen, som i første omgang ikke havde de nødvendige tilladelse til at udgive avisen.Efter mange år på markedet ændrede avisen navn til Aalborg Stiftstidende, men tilbage i 1999 skiftede avisen endnu engang navn. Avisen kom efter en sammenlægning med Fjerritslev Avis, Vendsyssel Tidende og Løgstør Avis til at hedde Nordjyske Stiftstidende. Dog har den nordjyske del af navnet været med i historien flere år i forvejen, både med en undertitel i 1970erne som Nordjyske Amtstidende og i 1987 som Nordjysk Søndag, der var en tillægsavis til Aalborg Stiftstidende.

Nordjyske Stiftstidende kan pga. sin uafhængighed af politiske parter og interesseorganisationer trykke artikler, som ikke er i overensstemmelse med redaktionens opfattelser. Selvom dette er muligt, er Nordjyske Stiftstidende stadigvæk, ligesom så mange andre aviser i Danmark, en borgelig-libral avis.

Andre medier
Avisen Nordjyske Stiftstidende er en del af mediehuset Nordjyske Medier. Det er mediehusets mål er at formidle nyheder til den nordjyske befolkning gennem flere medier. Derfor står virksomheden for størstedelen af Region Nordjyllands ugeaviser, landsdelen største radio ANR, og det nyeste tiltag TV-stationen 24 Nordjyske. Denne kanal sender nordjyske nyheder hele døgnet på lige fod med TV2´s nyhedskanal TV2News.

Mediehuset Nordjyske Medier er meget kendt i udlandet, og virksomheden modtager derfor årligt mange gæster fra udlandet, som ønsker at opleve, hvordan medieverdenen foregår, hvordan den kan gennemføres og dermed skabe et godt indhold for læsere, seere og lyttere.


Om 'Nordjyske Stiftstidende: Regional avis fra Nordjylland' #105
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement