Avisabonnementer

Fradrag og moms på avisabonnementer - kender du reglerne?

Er du freelancer, eller har du din egen virksomhed, så læs lidt om fradrag og momsreglerne for aviser og avisabonnementer.

Avisabonnementer er som udgangspunkt fradragsberettigede, men er du freelancer og arbejder hjemmefra er husstandens første avisabonnement ikke fradrags berettigede. Skattevæsnet går automatisk ud fra alle hustande holder minimum en avis. Hustandens første avisabonnement er altså en privatudgift.

Moms på aviser og avisabonnementer

Angående moms er avisabonnementer momsfritaget. Du skal derfor ikke betale moms for dit avisabonnement. Dog er der på online aviser og aviserabonnementer pålagt moms, hvilket også skal være angivet på den kvittering, du får når du køber et online avisabonnement.

Derfor skal du tjekke din faktura om der er moms på din avis. Har du ikke modtaget en faktura, så vil det være en god ide at ringe til avisen og høre om de har moms på.


Om 'Fradrag og moms på avisabonnementer - kender du reglerne?' #7
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement