Avisabonnementer

metroXpress: Find information om gratisavisen metroXpress her.

metroXpress er en gratisavis, som kom på gaden første gang d. 3. september 2001. Avisen udkommer på alle hverdage over hele landet. I det første stykke tid, hvor avisen var på markedet, udkom den kun i København, men efter en kort periode blev det udvidet til Århus, og efterfølgende blev metroXpress en landsdækkende avis. Avisen kan findes i byerne rundt omkring i Danmark, hvor man kan tage den og læse, mens man f.eks. sidder i bussen på vej til skole eller arbejder. Derudover kan de danske studerende også på flere uddannelsesinstitutioner finde avisen.

metroXpress er international
Det er den svenske mediekoncern Metro International, som udgiver metroXpress. Avisen udkommer ikke kun i Danmark, men også i 21 lande i 57 forskellige nationale og regionale udgaver. På verdensplan udgives avisen primært under navnet Metro, men i Danmark udgives den altså under navnet metroXpress.

I løbet af få år blev konceptet med gratisaviserne en stor succes i Danmark, og metroXpress var den første på det danske marked. Efter få år fik avisen stærk konkurrence fra bl.a. 24timer, Dato og Nyhedsavisen. For at skaffe flere læsere begyndte metroXpress d. 21. august 2006 at udgive en ekstra gratisavis i hovedstadsområdet midt om eftermiddagen, men dette var ikke en økonomisk gevinst, så efter 3 måneder stoppede man den ekstra udgivelse.

Den dag i dag kan man ikke kun læse metroXpress i papirudgaven, da man i marts 2007 valgte at lancere en online udgave af avisen. I maj 2008 fusionerede metroXpress med sin konkurrent 24timer, men begge aviser udkommer stadig som to selvstændige aviser.


Om 'metroXpress: Find information om gratisavisen metroXpress her.' #99
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement