Avisabonnementer

Tilbud på Kunstavisen | Få et billigt abonnement på kunstavisen!

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Er du interesseret i at læse om og få ny viden om kunst, så er Kunstavisen bladet til dig. Kunstavisen har eksisteret siden 1981, som en landsdækkende avis, der udkommer en gang om måneden i godt 9.000 eksemplarer.

Idéen bag Kunstavisen
Tankerne om Kunstavisen etablering kom fra journalisterne Ole Lindboe, Freddie Oppenheim og kunstanmelderen Alex Steen fra Ekstrabladet tilbage i sommeren 1981. Målet med avisen var at formidle og fortælle om kunst i en landsdækkende avis på den mest lettilgængelige og brede måde som muligt.
Avisens skribenter har været mange forskellige, og flere kendte skribenter fra bl.a. Berlingske Tidende har været aktuelle med stof til Kunstavisen. Siden den første udgivelse af Kunstavisen har mere end 100 forskellige skribenter været tilknyttet i alle aldre. Ved opstarten af avisen lå hovedkonteret på Djursland, men nogle år senere blev det flyttet til København.

I 1996 begyndte udviklingen for Kunstavisen for alvor, da avisen grafiskansvarlige Søren Juul kom med forslag til ændringer bl.a. til bedre markedsføring. I løbet af kort tid var avisen med på flere kunstmesser, og antallet af abonnenter blev hurtigt fordoblet. Hvis du er interesseret i at prøve kunstavisen af, så finder du flere gode intro tilbud i boksen til højre.


Om 'Tilbud på Kunstavisen | Få et billigt abonnement på kunstavisen!' #200
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement