Avisabonnementer

Tilbud på Komputer For Alle | Find billigt abonnement tilbud!

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Komputer For Alle er et dansk PC magasin, som henvender sig alle nyere og lettere øvede computerbrugere. Selvom det er magasinets primære målgruppe, er der tit spændende artikler i, som også kan være interessante for selve øvede og ekspert brugere.

Magasinet Komputer For Alle udkommer 12 gange om året. Bladet er fyldt med gode råd og fifs til diverse programmer, test af nyt udstyr samt en brevkasse. Der følger også en CD-rom med de programmer, som er omtalt i bladet. Dette er ikke en CD-rom mere, men et download link. Så du får stadig forskellige programmer med bladet. Komputer for alle udgives af Bonnier, som er Nordens største udgiver af kendte magasiner.Her på siden kan du se, hvilke tilbud der findes på bladet Komputer for Alle. Du får typisk en eller anden velkomstgave med ved at benytte et tilbud på Komputer For Alle.Om 'Tilbud på Komputer For Alle | Find billigt abonnement tilbud!' #221
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Få Berlingske i 1 måneder for 199 kr. Avis Berlingske TILBUD: Berlingske - Vælge mellem 4 muligheder for et abonnement på Berlingske*Abonnementet er fortløbende til normalpris, men kan altid opsiges til udløbet af den indeværende abonnementsperiode. Op til 249 kr. Fra 0,- Fra 0 kr.
Læs mere
Få Berlingske i 1 måneder for 199 kr.
Få Berlingske + digital adgang hele ugen. i 1 måneder for KUN 199 kr. pr. måned.
 
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. - 479 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 
  Dagbladet Information Avis Information Prøv Dagbladet Information e-avis gratis i 1 måned - - Gratis
Læs mere
Dagbladet Information
Få Dagbladet Information GRATIS i en måned
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement