Avisabonnementer

Ingeniøren: Læs om Nyhedsmagasinet Ingeniøren

Nyhedsmagasinet Ingeniøren udkommer hver fredag i et oplag på knap 70.000 eksemplarer. Avisen har sit fokus på udviklingen inden for teknologi og naturvidenskab set i et samfundsmæssigt perspektiv. Nyhedsmagasinet Ingeniøren henvender sig hovedsageligt til ingeniører og har historier fra ind- og udland. Det er også muligt at læse jobannoncer, og i avisen findes der også oversigter med diverse møder og kongresser, som har relevans for ingeniørerne.

Mediehuset Ingeniøren A/S
Avisen er ejet af Mediehuset Ingeniøren A/S, der driver sin forretning på grundlag med en redaktionel line, som ikke er afhængige af foreningsmæssige, politiske og økonomiske interesser. Mediehuset Ingeniøren A/S er ejet af IDA, Ingeniørforeningen i Danmark. Til Nyhedsmagasinet Ingeniøren er hjemmesiden www.ing.dk tilknyttet, og siden bringer nyheder, blogs og debatter. Hjemmesiden er med ca. 75.000 brugere hver uge Danmarks førende internetside for ingeniører.


Om 'Ingeniøren: Læs om Nyhedsmagasinet Ingeniøren' #97
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement