Avisabonnementer

Find et super abonnement tilbud på Illustreret Videnskab

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Illustreret Videnskab er et populært videnskabeligt magasin, som indeholder artikler, reportager mv. om emner inden for teknik, natur og videnskab. Den første udgave af Illustreret Videnskab blev udgivet i februar 1984 af forlaget Fogtdals Blade A/S. I dag er det virksomheden Bonnier Publications A/S, som udgiver Illustreret Videnskab en gang om måneden.


Foruden udgivelsen af selve magasinet har forlaget udgivet flere bøger og bogsamlinger inden for videnskabens verden, men forlaget har også været med til at lave flere udsendelser og serie for den engelske TV-station BBC om bl.a. astronomi, historie og palæontologi.

Illustreret Videnskab bliver udgivet i både Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, USA, Grækenland, Holland, Letland, Litauen, Slovenien, Belgien, New Zealand og Australien.

Indholdet i Illustreret Videnskab
I Illustreret Videnskab kan du læse om emnerne teknik, natur og videnskab, og magasinet beskæftiger sig med verdens mest førende forskning og arbejder sammen med nogle dygtige personer inden for disse områder. Denne viden, som redaktionen bag Illustreret Videnskab har, er med til at formidler den nyeste viden og forskning til dig som læser. Du finder gode tilbud på Illustreret Videnskab.


Om 'Find et super abonnement tilbud på Illustreret Videnskab' #230
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement