Avisabonnementer

Hvilke fordele og ulemper er det ved et avisabonnement?

Et avisabonnement betyder, at du får leveret den ønskede avis direkte til døren for et fast beløb for en given periode. På den måde slipper du for selv at købe den ved din lokale forhandler. Hvis der er en bestemt avis, som du læser ofte, kan der være store besparelser ved at tegne et avisabonnement. Fordelene ved at tegn et avisabonnement er blandt andet:

- Du undgår, at avisen er udsolgt. Eksempelvis havde Politiken for nyelig trykt den stærkt omtalte bog ”Jæger i krig med eleiten” som et tillæg. Avisen var udsolgt over det meste af landet inden for ganske få timer.

- Du får avisen leveret direkte til døren i alt salgs vejr.

- Du spare mange penge i forhold til løssalgsprisen.

- Flere af de store dagblade tilbyder forskellige former for avisabonnementer. Du kan eksempelvis selv vælge, om du vil have Jyllands Posten i hverdagene, eller kun om søndagen. Prisen afspejler naturligvis det produkt, du vælger.


Om 'Hvilke fordele og ulemper er det ved et avisabonnement?' #12
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement