Avisabonnementer

Folketidende: Læs mere om Folketidende på Avisabonnement-tilbud.dk

Lolland-Falster Folketidende blevet grundlagt i 1873 af venstre politikeren Rasmus Claussen. Den første avis kom på gaden d. 1. oktober samme år i 300 eksemplarer trykt i Stubbekøbing. I dag ligger hovedredaktionen i Nykøbing F. Avisen udkommer mandag til lørdag i knap 22.000 eksemplarer.

Avisen havde i de første mange år tilknytning til partiet Venstre, men denne ophørte i 1980, og den dag i dag betegner bladet sig som en liberal avis. I starten af det 20. århundrede endte Folketidende med at blive Falster og Østlollands førende avis, men da der var meget hård konkurrence, var fremgangen ikke særlig stor. I 1960 kunne den konkurrerende avis Vestlollands Avis ikke længere klare sig på markedet, og i 1971 overtog Folketidende venstre avisen Lollands Tidende, mens dens sidste konkurrent Ny Dag lukkede i 1994. Disse lukninger har siden 1994 betyder, at Folketidende har monopol.

Folketidende driver også radiokanalen Radio Sydhavsøerne, som startede i 1986. Derudover udgiver avisens redaktion også ugeaviserne Extra Posten, Ugeavisen Nykøbing F og Saxkjøbing Avis. Siden 1999 har man også kunne læse Folketidende på nettet, og i år 2000 besluttede man at starte selskabet Folketidende Online A/S. Meningen med selskabet var at udvikle løsninger til internettet og samtidig lave en relancering af Folketidendes online udgave samt at etablere by-portaler i alle kommunerne på Lolland-Falster. Man kan derfor sige, at Folketidende er en mediegruppe, som formidler de primære nyheder og informationer på Lolland-Falster i form af radio, internet og aviser.


Om 'Folketidende: Læs mere om Folketidende på Avisabonnement-tilbud.dk' #109
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement