Avisabonnementer

Tilbud på Fiske Avisen | Find billigt abonnement på Fiske Avisen!

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Fiskeavisen er et dansk magasin, som blev stiftet i 1988. Avisen henvender sig til den fiskeglade dansker, som vil have informationer og nyheder om fiskeri i Danmark. Du har mulighed for bl.a. at læse om fiskeri i de danske farevande, hajfiskeri eller f.eks. kystfiskeri, men du har også mulighed for at finde forskellige guider i bl.a. du nemmeste kan fange nogen af de største fisk.

Store fangster i Danmark
Det er også i Fiskeavisen, at du har mulighed for at læse om nogle af de allerstørste fangster i de danske farevande og rundt omkring i verden. Tidligere har det f.eks. været muligt at læse om den danske rekordfangst af en tunfisk på 123,5 kg. eller større fangster af en havørred på 11,3 kg. samt om det den kæmpe laksefangst i den jyske by Varde.

Tilbud på Fiske Avisen
Du finder i øjeblikket en række gode tilbud på Fiske Avisen. Du kan blandt andet prøve Fiske Avisen 1 enkelt måned, eller tegne et 12 måneders abonnement.


Om 'Tilbud på Fiske Avisen | Find billigt abonnement på Fiske Avisen!' #201
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement