Avisabonnementer

Den Blå Avis: Køb eller sælg alt via Den Blå Avis eller dba.dk

Den Blå Avis udkom første gang i Danmark i 1979 i en trykt udgave. Efter flere år på markedet kom avisen på internettet, og det var fra 1994 muligt at læse avisen online. Den Blå Avis er ikke et nyhedsmedie, men nærmere et beslutningsmedie, da avisen formidler køb og salg af varer mellem de private forbrugere i Danmark. Udvikling er derfor meget vigtigt for Den Blå Avis, så den hele tiden er synlig for danskerne.

Avisen udkommer i hele Danmark, men for at gøre avisen mere attraktiv for danskerne, udgives den i to eksemplarer, nemlig i et eksemplar til befolkningen øst og vest for Storebælt. Den Blå Avis´ læsere er hovedsagelig mænd vest for Storebælt i alderen 35-44 år. Hver uge bliver avisen læst af mere end 500.000 danskere, og den online udgave har mere end 1,2 mio. besøgende om måneden. Den Blå Avis´ hjemmeside er derfor den danske befolknings mest fortrukne hjemmeside i forbindelse med handel mellem private. Denne succes, som Den Blå Avis har, kom tydeligt til udtryk i 2007, hvor avisen vandt flere priser bl.a. e-handelsprisen og Webchamp prisen.

Den Blå Avis blev etableret af Karsten Ree, som ejede avisen indtil 2008, hvor den blev opkøbt af auktionsvirksomheden eBay. Gennem avisens levetid har danskerne skulle betale for avisen, hvilket blev ændret i 2007, da man vælger at gøre avisen til en gratis avis. Den Blå Avis kan bl.a. findes hos Statoil, T. Hansen, Høyer Autodele, Rema 1000, Super Best og en lang række kiosker rundt om i Danmark. Som nævnt oven for findes avisen også online på www.dba.dk .


Om 'Den Blå Avis: Køb eller sælg alt via Den Blå Avis eller dba.dk' #95
Camilla Niss, Skribent Udarbejdet af Camilla Niss | cjn@ioosinternet.dk | Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Få Berlingske i 3 måneder for 249 kr. pr. måned Avis Berlingske 3 måneder - - Kr 747,00
Læs mere
Få Berlingske i 3 måneder for 249 kr. pr. måned
Få Berlingske i 3 måneder for 249 kr. pr. måned
 
  BT Avis BT 3 måneder (fre, lør, søn) - - Kr 447,00
Læs mere
BT
Få BT fredag, lørdag og søndag i 3 mdr. for 149 kr./md.
 

Magasin Tilbud
avisabonnement