Avisabonnementer

Den Blå Avis: Køb eller sælg alt via Den Blå Avis eller dba.dk

Den Blå Avis udkom første gang i Danmark i 1979 i en trykt udgave. Efter flere år på markedet kom avisen på internettet, og det var fra 1994 muligt at læse avisen online. Den Blå Avis er ikke et nyhedsmedie, men nærmere et beslutningsmedie, da avisen formidler køb og salg af varer mellem de private forbrugere i Danmark. Udvikling er derfor meget vigtigt for Den Blå Avis, så den hele tiden er synlig for danskerne.

Avisen udkommer i hele Danmark, men for at gøre avisen mere attraktiv for danskerne, udgives den i to eksemplarer, nemlig i et eksemplar til befolkningen øst og vest for Storebælt. Den Blå Avis´ læsere er hovedsagelig mænd vest for Storebælt i alderen 35-44 år. Hver uge bliver avisen læst af mere end 500.000 danskere, og den online udgave har mere end 1,2 mio. besøgende om måneden. Den Blå Avis´ hjemmeside er derfor den danske befolknings mest fortrukne hjemmeside i forbindelse med handel mellem private. Denne succes, som Den Blå Avis har, kom tydeligt til udtryk i 2007, hvor avisen vandt flere priser bl.a. e-handelsprisen og Webchamp prisen.

Den Blå Avis blev etableret af Karsten Ree, som ejede avisen indtil 2008, hvor den blev opkøbt af auktionsvirksomheden eBay. Gennem avisens levetid har danskerne skulle betale for avisen, hvilket blev ændret i 2007, da man vælger at gøre avisen til en gratis avis. Den Blå Avis kan bl.a. findes hos Statoil, T. Hansen, Høyer Autodele, Rema 1000, Super Best og en lang række kiosker rundt om i Danmark. Som nævnt oven for findes avisen også online på www.dba.dk .

I dag udkommer Den Blå avis ikke mere. Så nu finder du den kun på nettet!


Om 'Den Blå Avis: Køb eller sælg alt via Den Blå Avis eller dba.dk' #95
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Få Berlingske i 3 måneder for 199 kr. pr. måned Avis Berlingske 3 måneder Kr 872,00 - Kr 747,00
Læs mere
Få Berlingske i 3 måneder for 199 kr. pr. måned
Få Berlingske fre-, lør-, og søndag + digital adgang hele ugen. i 3 måneder for KUN 199 kr. pr. måned. Samlet engangspris 597 kr. - Køb nu og SPAR 402 kr!
 
  BT Avis BT 3 måneder (Avisen leveret hver morgen) Kr 1.002,00 - Kr 597,00
Læs mere
BT
Få BT leveret hele ugen i 3 måneder for kun 199 kr./md
 
  Jyllands-Posten Avis Jyllands-Posten Få et unikt tilbud Jyllands Posten - - Få et tilbud
Læs mere
Jyllands-Posten
Få et unikt tilbud Jyllands Posten
 
  Dagbladet Information Avis Information 1 måned - - Gratis
Læs mere
Dagbladet Information
Få Dagbladet Information GRATIS i en måned
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement”
avisabonnement