Avisabonnementer

Dagbladet Arbejderen | Læs mere om det socialistiske dagblad her

Dagbladet Arbejderen er i Danmark det eneste socialistiske dagblad. Avisen bliver udgivet tirsdag til lørdag, men avisens online udgave bliver opdateret hver dag. Papirudgaven udkommer i knap 2.500 eksemplarer. Formålet med avisen er at være et samlende organ, for den progressive og aktive del af den danske arbejderbevægelse, fredsaktivister og miljøforkæmpere samt modstandere af EU.

I starten af avisens levetid udkom den kun engang om måneden, men siden 1982 er Dagbladet Arbejderen udgivet tirsdag til lørdag i en 4 siders udgave. Selve avisen blev i 1978 grundlagt af KSML, som er en betegnelse for Kommunistisk Sammenslutning, Marxister og Leninister. Dengang hed avisen kun Arbejderne. Efter stiftelsen af Danmarks kommunistiske parti Marxister-Leninisterne i 1978-1979, blev avisen parties centrale organ. Gennem en meget stor vilje fra parties medlemmer har det siden 1982 været muligt at køre avisen på lige fod med et dagblad. I løbet af Dagbladet Arbejderens eksistens har avisen udviklet sig både på kvaliteten, men også på udbredelsen og størrelsen. Den dag i dag kan mange af aviserne findes på fagforeningskontorer, og den læses også af politiske aktivister over hele landet.

Om 'Dagbladet Arbejderen | Læs mere om det socialistiske dagblad her' #107
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Få Berlingske i 1 måneder for 199 kr. Avis Berlingske TILBUD: Berlingske - Vælge mellem 4 muligheder for et abonnement på Berlingske*Abonnementet er fortløbende til normalpris, men kan altid opsiges til udløbet af den indeværende abonnementsperiode. Op til 249 kr. Fra 0,- Fra 0 kr.
Læs mere
Få Berlingske i 1 måneder for 199 kr.
Få Berlingske + digital adgang hele ugen. i 1 måneder for KUN 199 kr. pr. måned.
 
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. - 479 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 
  Dagbladet Information Avis Information Prøv Dagbladet Information e-avis gratis i 1 måned - - Gratis
Læs mere
Dagbladet Information
Få Dagbladet Information GRATIS i en måned
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement