Avisabonnementer

Bornholms Tidende: Lokalavisen for hele Bornholm

Bornholms Tidende udkommer hver mandag til fredag om eftermiddagen samt lørdag formiddag. Avisen udgives i ca. 12.000 eksemplarer, og på Bornholm uddeles avisen af egne bude. Det er også muligt at abonnere på Bornholms Tidende, hvis man ikke bor på øen, men her er det Post Danmark, som sørger for at uddele avisen. Bornholms Tidende har et særpræg i form af, at det er den eneste avis i Danmark, som er skrevet med snørklede bogstaver. Bornholms Tidende var i 2009 med i stiftelsen af flyselskabet Wings Of Bornholm, og meningen hermed var at konkurrere med Cimber Sterling på ruten mellem Bornholm og København.

Historien bag Bornholms Tidende
Avisen blev grundlagt i 1866, og da den kom på markedet, var det som en politisk tilknytning til partiet Venstre, og fra 1881 blev den brugt i kampen om læserne. Det fik en positiv betydning i 1900, da antallet at læsere begyndte at stige. Bornholms Tidende konkurrerede mod den socialdemokratiske avis Bornholmeren fra 1920 til 2004, hvor konkurrenten lukkede. Dog blev Bornholms Tidende allerede i 1950erne den største avis på øen. Den dag i dag er Bornholms Tidende den eneste avis på Bornholm, men den får stærk konkurrence fra internettet af netavisen Bornholm.nu.
Om 'Bornholms Tidende: Lokalavisen for hele Bornholm' #104
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement