Avisabonnementer

Jyllands Posten: En dansk avis

Jyllands-Posten, også kendt som JP, er sammen med Politiken og Berlingske Tidende blandt danskernes foretrukne morgenaviser.Når man kigger på antallet af læsere, så er Jyllands-Posten også Danmarks mest læste avis. Det gælder både i hverdagene, men også i weekenderne og helligdagene.Jyllands-Posten blev grundlagt i året 1871 og har hovedkontor i Viby ved Århus. Foruden Viby er der også kontorer i Aalborg, Herning, Odense og i København på Kgs. Nytorv.

I nyere tid er Jylland- Posten mest kendt for at være den avis, som i år 2005 trykte Mohammed-Tegningerne. Det skabte en voldsom international debat om ytringsfrihed, og Danmark blev lagt for had i store dele af den muslimske verden.

Vi har her på avisabonnement-tilbud.dk jævnligt gode tilbud på Jyllands-Posten, så er der ikke et tilbud, du synes om nu, så kig forbi en anden dag. Hvis du melder dig til nyhedsbrevet, så vil du modtage information når vi har et nyt kampagnetilbud på Jyllands-Posten.


Om 'Jyllands Posten: En dansk avis' #50
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 599 kr. - 599 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement