Avisabonnementer

Se om vi har et abonnement tilbud på Ekstra Bladet (EB) her.

Ekstra Bladet, også kendt som EB, er en af Danmarks mest kendte og læste aviser. Ekstra Bladet har over 400.000 læsere hver dag, og 1/4 af læserne er under 29 år.Ekstra Bladet havde sin begyndelse som et tillæg til Politiken med formål at dække krigen mellem Rusland og Japan i starten af 1900 tallet. Senere blev Ekstra Bladet en selvstændig avis med egen redaktion.

Ekstar Bladet har en meget aggressive skrivestil, og de bruger selv sloganet Tør - hvor andre tier. Det har haft den negative konsekvens, at Ekstra Bladet har ry for at have en ringe troværdighed.

Side 9 Pigen er et billede af en topløs kvinde, som har været fast del af Ekstra Baldet siden 1976. I dag udgiver de dog en mere stueren Side 9 Pige, som typisk har både trusser og BH på. Ekstra Bladet har bagerst flere sider med sexannoncer, som menes at være en betydelig indtægskilde.Om 'Se om vi har et abonnement tilbud på Ekstra Bladet (EB) her.' #55
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement