Avisabonnementer

Tegn et abonnement J.P., B.T. Berlingske eller en anden avis

At tegne et abonnement på en avis, svarer til at lave aftale med et givent bladhus, om at få avisen leveret i en periode for et fast beløb. Det er en god ide at læse abonnement betingelserne, inden man tegner et avisabonnement. Det, som du skal lægge særlig mærke til, er opsigelsesvarslet, samt hvornår du tidligst kan opsige dit avisabonnement.De fleste aviser og dagblade tilbyder forskellige former for abonnementer. Du kan være heldig at finde nogle rigtig gode introduktionstilbud på forskellige avisabonnementer. Vi har her på siden samlet flere af de gode avisabonnement tilbud. Du kan spare mange penge i forhold til at købe avisen i løssalg, og ved nogle af tilbudene følger der også en gratis gave med, eksempelvis en bog.

På avisabonnement-tilbud.dk vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du støder ind i problemer med dit avis abonnement.


Om 'Tegn et abonnement J.P., B.T. Berlingske eller en anden avis' #61
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement