Avisabonnementer

Anders And Tilbud | Tegn et billigt abonnement på Anders And her

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Anders And er et ugentligt blad med forskellige tegneserier fra Disney. 1949 var året, hvor det første Anders And blad udkom herhjemme. Bladet indeholder forskellige historier med alle de kendte figurer fra Andeby - Fedtmule, Bedstemor And, Mickey Nouse, Andersine, Onkel Joakim, Pluto og mange flere. Ud over dette finder du forskellige små opgaver, krydsord, konkurrencer. Til Nogle af bladene medfølger der en lille gratis gave.

Find et kæmpe udvalg af tegneserier - Klik her!

I et nummer fra september 2010 er der en historie, hvor Anders And og familien er på besøg i Danmark. De stifter blandt andet bekendtskab med Sidney Lee og Lars Grynte Grismussen. På QXL er der tit auktioner med gamle Anders And blade. Vi har her på siden fundet en række gode abonnement tilbud på Anders And. Vælg selv om det skal være et abonnement tilbud, der dækker en kort periode, eller måske et helårsabonnement?

Bladet som alle elsker. Man føler jo at Anders And altid har været der. Bladet som kommer hver mandag og man som barn næsten ikke kunne vente med. Som voksen kan man stadig læse Anders And bladet og glemme tid og sted.

Hver mandag kommer bladet og hver gang med legetøj. Et lille stykke legetøj, som børn elsker. Det får børn til at plage efter bladet, når de står i supermarked. Jeg har også lagt mærke til at Anders and bladet står ved kasse i mange supermarkeder. Så ungerne ser det og presser mor og far for at få bladet. Smart. Slip for det ved at få et Anders And abonnement her på siden.

Find et kæmpe udvalg af tegneserier - Klik her!

Besøg Anders And.
I dag kan du jo besøge Anders And flere steder i verden, men for os dansker er det nemmeste at tage til Disneyland Paris. Det ligger ca. 1200 km. fra den danske grænse. Du har mulig for fly, bus eller køre selv.

Læs meget mere om Disneyland Paris Her!.


Om 'Anders And Tilbud | Tegn et billigt abonnement på Anders And her' #243
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement