Avisabonnementer

Tilbud på Alt om Historie | Billigt abonnement på Alt om Historie!

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Alt om Historie er et magasin, der udkommer en gang om måneden, og første udgivelse var i september 2005. Alt om Historie bliver udgivet af det svenske firma Historiska Media AB, men numrene, der udkommer i Danmark, er tilpasset de danske læsere. Foruden udgivelserne i Danmark og Sverige, udkommer magasinet også i Finland. Magasinet henvender sig alle, der er interesseret i den danske historie, og det kan også anvendes i forbindelse med undervisning i Folkeskolen eller på gymnasieuddannelserne.


Alt om Historie er et populært videnskabeligt tidsskrift, som indeholder artikler om den danske historie gennem tiderne, informationer om kærlighed, krige, konger, opdagelsesrejser, arkæologiske udgravninger og meget mere. Foruden de historiske elementer kan du også læse boganmeldelser og deltage i historiske quizzer.

Hvis du har interesse for dokumentarfilm, historie, underholdning, kundskab og populærvidenskab, vil magasinet Alt om Historie være et spændende magasin for dig. Der findes flere gode tilbud på Alt Om Historie, måske er der noget som kan friste dig?

Bladet er for alle, der elsker at blive klogere, mens de læsere. Du får i hvert nummer masser af gode artikler med masser af gode oplysninger og fakta. Har du aldrig læst et nummer, så er du gået glip af noget.


Om 'Tilbud på Alt om Historie | Billigt abonnement på Alt om Historie!' #229
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement