Avisabonnementer

Aktiv Træning | Få et billigt abonnement tilbud på Aktiv Træning !

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Magasinet Aktiv Træning er et livsstilsmagasin, som giver dig gode råd til at komme i form, og du kan også finde inspiration til, hvordan du kan få mest ud af din træning. Du kan abonnere og læse Aktiv Træning, hvis du lige er begyndt at træne, men magasinet henvender sig i stor grad også til dig, som er godt i gang med din træning.Aktiv Træning udkommer både i Danmark, Norge og Sverige, og det første magasin blev udgivet i Danmark i januar måned 2008. Aktiv Træning blev hurtigt et meget populært magasin, hvorefter magasinet begyndte at komme på det norske og svenske marked. I dag udkommer magasinet 12 gange om året.

Magasinets indhold
Ved at læse Aktiv Træning kan du finde vejledning i, hvordan du spiser bedst, når du vil leve sundt og træne samtidigt. Den viden som Aktiv Træning formidler til dig som læser, kommer fra en lang række af landets førende eksperter, så du er hele tiden garanteret den bedste information og rådgivning.

Når du læser om forskellige former for motion i magasinet Aktiv Træning, kan du finde en masse inspiration til, hvordan du kan optimere din træning mest muligt, så du får det bedste ud af din træning. Du kan blive vejledt i at komme i gang på den bedste måde, hvis du f.eks. skal i gang med styrketræning, svømning, cykling eller løb.

Foruden indholdet om kost og motion, indeholder Aktiv Træning også en lang række test af forskelligt udstyr som træningstøj, cykelcomputere, sportsbriller, løbesko, GPS-urer og meget mere. På den måde kan du finde ud af, hvilket produkter der er på markedet, og som kan være relevante for dig og din træning.

Der findes altid flere gode tilbud på magasinet Aktiv Træning. Klik dig ind og find ud af om der er noget som kan friste dig.
Om 'Aktiv Træning | Få et billigt abonnement tilbud på Aktiv Træning !' #227
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement