Avisabonnementer

Abonnement på Air & Space - Tilbud på magasinet Air & Space

Avisabonnement-tilbud.dk
Tilbud fra Bladkiosken 
Avisabonnement-tilbud.dk

Air & Space er et magasin på engelsk, der udgives af det amerikanske National Air and Space Museum. Magasinet indeholder spændende artikler om luft og rumfart og mange andre emner i den forbindelse. Magasinet udkommer 6 gange om året, og det første magasin udkom i 1986.
National Air and Space Museum, er som tidligere nævnt udgivere, af magasinet. Museet der blev etableret i 1976 i Washington rummer verdens største samling af fly og rumskibe. Du finder en masse effekter fra Apollo missionerne, som Apollo 11 Command Module og Apollo Lunar Module. Raketter, missiler og historiske fly som The Spirit of St. Louise er nogle af de ting du også kan se

Hvis du leder efter gode abonnement tilbud på Air & Space så klik på den grønne boks i toppen. Er du studerende kan der være yderligere penge at spare.


Om 'Abonnement på Air & Space - Tilbud på magasinet Air & Space' #244
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement