Avisabonnementer

90M - Find et billigt abonnement tilbud på fodboldmagasinet 90M

90M er et magsin med fokus på fodbold. Magasinet er målrettet alle, som holder af fodbold med lange dybdegående artikler. Er du til fodbold nostalgi, så rummer magasinet også flere gode artikler af den art. Magasinet har desuden personlige beretninger fra kendte danske fodboldspillere, om hvordan det eksempelvis har været at spille i udlandet.

90M er også kendt under navnet 90minutter, som selvfølgelig referer til længden på en fodboldkamp. Hvis du leder efter et godt abonnement tilbud på 90M, så prøv bladkiosken.dk. Der kan være mange penge at spare ved at benytte et kampagnetilbud.
Om '90M - Find et billigt abonnement tilbud på fodboldmagasinet 90M' #245
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode tilbud på aviser herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Se gode abonnement tilbud på aviser og magasiner her!

Se de gode avisabonnement tilbud vi har fundet på aviser og magasiner!

 

Avisabonnement-tilbud.dk
  Type Avis Periode Spar Pris. pr. enhed Pris total   Avisabonnement-tilbud.dk
  Børsen Avis Børsen Prøv Børsen Fuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 619 kr. - 619 kr.
Læs mere
Børsen
Prøv BørsenFuld digital adgang og Fredagsavisen leveret i tre måneder for 479 kr. – Klik Her!
 
  Kristligt Dagblad Avis Kristligt Dagblad 4 uger GRATIS! GRATIS! GRATIS!
Læs mere
Kristligt Dagblad
 

Tilbudene gælder for alle personer og husstande i Danmark, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, så det ikke fortsætter efter de tre måneder. Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement” Magasin Tilbud
avisabonnement